BogArt Image

Home | Gallery | About | Expo & Media | Narrative Nude | Contact
Eveniment fotografic: “NARRATIVE NUDE”, editia “The IDES of MARCH”


DETALII:
Locatie: Bucuresti
Data: 13 – 14 Martie 2021
Numar de locuri : 12
Varsta: +18 ani
Pret: 1200 RON

– “The Ides of March”, a sasea editie “Narrative Nude”, continua dezvoltarea conceptului narativ in fotografia de Fine Art Nude, avand-o invitat special pe Denisa. Pastrand aceeasi formula si acelasi sistem, acest eveniment este dedicat tuturor celor pasionati de fotografie, avansati, incepatori sau debutanti (categorie – nud artistic). “The Ides of March” combina modul de exprimare prin imagini in viziune diferita de ceea ce inseamna notiunea de nud clasic in fotografie, detaliu, compozitie, gestica, simbolistica si mesaj, cu noi puneri in scena si noi interpretari, aceasta editie fiind dedicata istoriei antice, zeitatilor, miturilor, legendelor si personajelor marcante din acea perioada.

“Narrative Nude”, editia “The Ides of March” include:
• Ziua 1:
09:00-10:00: scurta introducere, prezentare generala participanti -organizatori
10:00-13:00: sedinta foto indoor – lumina studio
13:00-15:00: pauza de masa
15:00-18:00: sedinta foto indoor – lumina studio
• Ziua 2:
09:00-13:00: sedinta foto indoor – lumina studio
13:00-15:00: pauza de masa
15:00-17:00: sedinta foto indoor 1:1 - lumina studio
17:00-18:00: feedback, scurta analiza imagini si selectie best of.

Informatii de baza:

- “Narrative Nude” este un PRODUS realizat de organizatori (indrumator +model), exprimat prin scenarii bine stabilite de la inceput (set-up, idee, recuzita si decor), ce ofera participantilor simpla oportunitatea de a declansa pentru un rezultat scontat in ceea ce priveste tot ce inseamna calitate, estetica, mesaj si compozitie in arta fotografica.
- Invitatul editiei “The Ides of March”, Denisa, este un model cu experienta in domeniul fotografiei fine art nude, bine cunoscuta in Romania, va fi prezentata si vazuta intr-un mod complet diferit , prin abordare si stil, fata de cum a fost cunoscuta pana acum.
- “Narrative Nude” NU include fotografia de boudoir si glamour.
- “Narrative Nude” NU are in compozitia sa make-up stylist, hair stylist sau fashion designer.
- “Narrative Nude” NU pune accent pe false perfectiuni si atitudini ce frizeaza naturalul.
- “Narrative Nude” NU abordeaza fotografia comerciala si NU pune accent pe post procesari excesive ce denatureaza realitatea, subiectul sau mediul inconjurator.
- “Narrative Nude” NU este un concept “mainstream”.
- “Narrative Nude” se bazeaza pe utilizarea luminii (naturala sau studio), compozitie, idee, originalitate, simbolistica, modul de comunicare fotograf-model , pozitionarea si atitudinea modelului, abordarea timpului lung de expunere fara trepied, modicarea distantei focale in timpul expunerii, iesirea din clasicele puncte de statie, perspectiva, unghi si impact nou, efectul creat de o imagine out of focus si setarile aparatului dupa caz.
- “Narrative Nude”, editia “The Ides of March” se va desfasura daca se intrunesc minim 7 participanti, numarul lor fiind limitat la 12.
- Fotografiile realizate la “Narrative Nude, editia “The Ides of March” pot fi folosite pe site-uri de socializare, website-uri personale sau concursuri de fotografie. Imaginile pot fi folosite in scopuri comerciale numai cu acordul organizatorilor, prin semnare act aditional in acest sens.
- Participantii trebuie sa aiba: Aparat foto, carduri de memorie de rezerva, acumulatori/baterii de rezerva, indicat accesorii de sters lentile sau filtre,trepied la libera alegere, iar pentru ziua 2 dupa-masa, optional: laptop cu PS sau LR instalat, USB stick sau cititor de carduri.
- Participantii sunt obligati sa respecte distanta sociala impusa de masurile anti-Covid, sa poarte masti de protectie in timpul desfasurarii sedintelor foto ,analizei portofoliilor, si a editarii imaginilor.
- Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza cereri de inscriere din partea persoanelor a caror activitate fotografica NU corespunde cu stilul de abordare “Narrative Nude”.

- Celor interesati li se vor trimite TERMENII SI CONDITIILE de participare via e-mail.

Orice intrebare suplimentara poate fi adresata in scris la rubrica de contact al site-ului BogArt Image. (http://bogdanbousca.finegallery.net/),
email: bogdan_bousca@yahoo.co.uk , sau telefon: 0737144840

VA MULTUMESC!
© Bogdan Bousca - All rights reserved - Design Art Limited
Share this page on FacebookShare this page on TwitterShare this page on PinterestShare this page on LinkedInShare this page on TumblrShare this page on BufferShare this page on StumbleUponShare this page on RedditShare this page by E-mail