BogArt Image

Home | Gallery | About | Expo & Media | Narrative Nude | Contact
Eveniment fotografic: “NARRATIVE NUDE”, editia “TWINS”

DETALII:

Locatie: Constanta

Data: 28 - 29 August 2021

Numar de locuri : 12

Varsta: +18 ani

Pret: 1100 RON

A opta editie “Narrative Nude”, “TWINS”, continua dezvoltarea conceptului narativ in fotografia de Fine Art Nude, avand-o invitat special pe Adelina Bucur. Pastrand aceeasi formula si acelasi sistem de abordare, acest eveniment este dedicat tuturor celor pasionati de fotografie, avansati, incepatori sau debutanti (categorie – nud artistic). Editia “TWINS” combina modul de exprimare prin imagini in viziune diferita de ceea ce inseamna notiunea de nud clasic in fotografie, detaliu, compozitie, gestica, simbolistica si mesaj, cu noi puneri in scena si noi interpretari. Aceasta editie este dedicata simetriilor similitudinilor, coincidentelor intalnite la tot pasul si celebrului “Deja Vu” ce frapeaza de fiecare data mintea si gestica fiecaruia.

“Narrative Nude”, editia “TWINS” include:

• Ziua 1:
09:00-10:00: scurta introducere, prezentare generala participanti -organizatori
10:00-13:00: sedinta foto outdoor – lumina naturala
13:00-15:00: pauza de masa
15:00-18:00: sedinta foto outdoor – lumina naturala

• Ziua 2:
09:00-13:00: sedinta foto outdoor – lumina naturala
13:00-15:00: pauza de masa
15:00-18:00: sedinta foto foto 1:1, outdoor – lumina naturala

Informatii de baza:

- “Narrative Nude” este un PRODUS realizat de organizatori (indrumator +model), exprimat prin scenarii bine stabilite de la inceput (set-up, idee, recuzita si decor), ce ofera participantilor simpla oportunitatea de a declansa pentru un rezultat scontat in ceea ce priveste tot ce inseamna calitate, estetica, mesaj si compozitie in arta fotografica.
- Invitatul special al editiei “TWINS”, model cu experienta in domeniul fotografiei Fine Art Nude cu o expresivitate si carisma rar intalnite, este Adelina Bucur.
- “Narrative Nude” NU include fotografia de boudoir si glamour.
- “Narrative Nude” NU pune accent pe false perfectiuni si atitudini ce frizeaza naturalul.
- “Narrative Nude” NU abordeaza fotografia comerciala si NU pune accent pe post procesari excesive ce denatureaza realitatea, subiectul sau mediul inconjurator.
- “Narrative Nude” NU este un concept “mainstream”.
- “Narrative Nude” are drept scop naratiunea in fotografie, pe langa simpla expunere a unui model. Imaginile relaizate, sa aiba in spatele lor o asa zisa proza scurta, un simbol sau mesaj.
- “Narrative Nude” se bazeaza pe utilizarea luminii (naturala sau studio), compozitie, idee, originalitate, simbolistica, modul de comunicare fotograf-model , pozitionarea si atitudinea modelului, abordarea timpului lung de expunere fara trepied, modicarea distantei focale in timpul expunerii, iesirea din clasicele puncte de statie, perspectiva, unghi si impact nou, efectul creat de o imagine out of focus si setarile aparatului dupa caz.
- “Narrative Nude”, editia “TWINS” se va desfasura daca se intrunesc minim 6 participanti, numarul lor fiind limitat la 12.
- Fotografiile realizate la “Narrative Nude, editia “TWINS” pot fi folosite pe site-uri de socializare, website-uri personale sau concursuri de fotografie. Imaginile pot fi folosite in scopuri comerciale numai cu acordul organizatorilor, prin semnare act aditional in acest sens.
- Participantii trebuie sa aiba: Aparat foto, carduri de memorie de rezerva, acumulatori/baterii de rezerva, indicat accesorii de sters lentile sau filtre,trepied la libera alegere, iar pentru ziua 2 dupa-masa, optional: laptop cu PS sau LR instalat, USB stick sau cititor de carduri.
- Participantii sunt obligati sa respecte distanta sociala impusa de masurile anti-Covid, sa poarte masti de protectie in timpul desfasurarii sedintelor foto ,analizei portofoliilor, si a editarii imaginilor.
- Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza cereri de inscriere din partea persoanelor a caror activitate fotografica NU corespunde cu stilul de abordare “Narrative Nude”.

- Celor interesati li se vor trimite TERMENII SI CONDITIILE de participare via e-mail.

Orice intrebare suplimentara poate fi adresata in scris la rubrica de contact al site-ului BogArt Image. (http://bogdanbousca.finegallery.net/),
email: bogdan_bousca@yahoo.co.uk , sau telefon: 0737144840

VA MULTUMESC!
© Bogdan Bousca - All rights reserved - Design Art Limited
Share this page on FacebookShare this page on TwitterShare this page on PinterestShare this page on LinkedInShare this page on TumblrShare this page on BufferShare this page on StumbleUponShare this page on RedditShare this page by E-mail