BogArt Image

Home | Gallery | About | Expo & Media | Narrative Nude | Contact
Eveniment fotografic: “NARRATIVE NUDE”, editia “THE PUPPET BUNKER”

DETALII:

Locatie: Bucuresti
Data: 5-6 Decembrie 2020
Numar de locuri : 12
Varsta: +18 ani
Pret: 950 RON

– “THE PUPPET BUNKER”, a patra editie “Narrative Nude”, continua dezvoltarea conceptului narativ in fotografia de Fine Art Nude. Pastrand aceeasi formula si abordare, acest eveniment fotografic este dedicat tuturor celor pasionati de fotografie, incepatori, avansati sau debutanti (categorie – nud artistic). Editia “THE PUPPET BUNKER” combina modul de exprimare in imagini prin viziune diferita de ceea ce inseamna notiunea de nud clasic in fotografie, detaliu, compozitie, gestica, simbolistica si mesaj cu noi scenarii si noi interpretari inspirate din viata reala, din povestile copilariei si nu numai.

“Narrative Nude”, editia “THE PUPPET BUNKER” include:

• Ziua 1:
09:00-10:00: scurta introducere, prezentare generala participanti -organizatori
10:00-13:00: sedinta foto indoor – lumina naturala
13:00-15:00: pauza de masa
15:00-18:00: sedinta foto indoor – lumina naturala
• Ziua 2:
09:00-13:00: sedinta foto indoor –lumini studio
13:00-15:00: pauza de masa
15:00-17:00: sedinta foto indoor- lumini studio
17:00-18:00: scurta analiza imagini si selectie best of.

Informatii de baza:

- “Narrative Nude” NU include fotografia de boudoir si glamour.
- “Narrative Nude” NU are in compozitia sa make-up stilist, hair stilist sau fashion designer.
- “Narrative Nude” NU pune accent pe falsa perfectiune si detalii ireale.
- “Narrative Nude” NU abordeaza fotografia comerciala si nu pune accent pe post procesari excesive ce denatureaza realitatea, subiectul sau ceea ce tine de mediul inconjurator.
- “Narrative Nude” este un concept despre emotie, traire, vibratie si poveste, totul exprimat in scenarii bine stabilite de la inceput de catre organizatori. (indrumator + model), scenarii ce pot friza intentionat realitatea in scopul de a o accentua metaforic si in mod surreal.
- “Narrative Nude” pune accent pe utilizarea luminii naturale, compozitie, simbolistica, setarile apartatului, modul de comunicare fotograf-model , pozitionarea si atitudinea modelului, abordarea timpului lung de expunere fara trepied, modicarea distantei focale in timpul expunerii, iesirea din clasicele puncte de statie, perspectiva, unghi si impact nou, efectul creat de o imagine out of focus.
- “Narrative Nude”, editia “THE PUPPET BUNKER” se va desfasura daca se intrunesc minim 7 participanti, numarul lor fiind limitat la 12.
- Fotografiile realizate la “Narrative Nude, editia “THE PUPPET BUNKER” pot fi folosite pe site-uri de socializare, website-uri personale sau concursuri de fotografie. Imaginile nu pot fi folosite in scopuri comerciale.
- Participantii trebuie sa aiba: Aparat foto, carduri de memorie de rezerva, acumulatori/baterii de rezerva, indicat accesorii de sters lentile sau filtre,trepied la libera alegere, iar pentru ziua 2, dupamasa, optional: laptop cu PS sau LR instalat, USB stick sau cititor de carduri.
- Participantii sunt obligati sa respecte distanta sociala impusa de masurile anti-Covid, sa poarte masti de protectie in timpul desfasurarii sedintelor foto ,analizei portofoliilor, si a editarii imaginilor.
- Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza cereri de inscriere din partea persoanelor a caror activitate fotografica nu corespunde cu stilul de abordare “Narrative Nude”.

- Celor interesati le se vor trimite TERMENII SI CONDITIILE de participare via e-mail.

Orice intrebare suplimentara poate fi adresata in scris la rubrica de contact al site-ului BogArt Image. (http://bogdanbousca.finegallery.net/),
email: bogdan_bousca@yahoo.co.uk , sau telefon: 0737144840

VA MULTUMESC!
© Bogdan Bousca - All rights reserved - Design Art Limited
Share this page on FacebookShare this page on TwitterShare this page on PinterestShare this page on LinkedInShare this page on TumblrShare this page on BufferShare this page on StumbleUponShare this page on RedditShare this page by E-mail