BogArt Image

Home | Gallery | About | Expo & Media | Narrative Nude | Contact
Narrative Nude / 22-23 August 2020
DETALII:
Locatie: Constanta
Data: 22-23 August
Numar de locuri : 12
Varsta: +18 ani
Pret: 750 RON
“Narrative Nude” – Editie Pilot, dedicata tuturor celor pasionati de fotografie, incepatori, avansati sau debutanti (categorie -nud artistic), reprezinta un nou mod de exprimare in imagini, o viziune si abordare total diferita de ceea ce inseamna notiunea de nud, detaliu, compozitie, gestica, simbolistica si mesaj. Acest concept se adreseaza tuturor celor ce vor o evadare din cotidian, din comercialul sufocant si kitsch-ul omniprezent ce abunda ingreg spatiu vizual real sau virtual.
“Narrative Nude” include :
• Ziua 1:
8:00-9:00: Scurta introducere, prezentare generala participanti-organizatori
9:00-13:00 – sedinta foto outdoor
13:00-15:00 – pauza de masa
15:00-19:00 – sedinta foto outdoor
• Ziua 2:
6:00-12:00: sedinta foto outdoor
12:00-14:00: pauza de masa
14:00-19:00: analiza portofoliu si sfaturi editare

Informatii de baza:
- “Narrative Nude” nu include fotografia de boudoir si glamour.
- “Narrative Nude” nu are in compozitia sa make-up stilist, hair stilist sau fashion.
- “Narrative Nude” nu pune accent pe falsa perfectiune si detalii ireale.
- “Narrative Nude” nu abordeaza fotografia comerciala si nu pune accent pe post procesari excesive ce denatureaza realitatea, subiectul sau ceea ce tine de mediul inconjurator.
- “Narrative Nude” este un concept despre emotie, traire, vibratie si poveste, totul exprimat in scenarii bine stabilite de la inceput de catre organizatori. (indrumator + model), scenarii ce pot friza intentionat realitatea in scopul de a o accentua metaforic si in mod surreal.
- “Narrative Nude” pune accent pe utilizarea luminii naturale, Compozitie, Simbolistica, setarile apartatului, modurile de comunicare fotograf-model , pozitionarea si atitudinea modelului, abordarea timpului lung de expunere fara trepied, modicarea distantei focale in timpul expunerii, iesirea din clasicele puncte de statie, perspectiva, unghi si impact nou, efectul creat de o imagine out of focus. Fotografiere 1:1 cu modelul.
- “Narrative Nude” se va desfasura daca se intruneste numarul de minim 5 participanti, numarul lor fiind limitat la 12.
- Fotografiile realizate la “Narrative Nude” pot fi folosite pe site-uri de socializare, website-uri personale, concursuri. Imaginile nu pot fi folosite in scopuri comerciale.
- Participantii trebuie sa aiba: Aparat foto, carduri de memorie de rezerva, acumulatori/baterii de rezerva, indicat accesorii de sters lentile sau filtre, imbracaminte cat mai lejera si nepretentioasa, laptop cu PS instalat si USB stick – pentru ziua 2.
- Locatiile in care se va desfasura “Narrative Nude” vor fi comunicate celor care achita costul de participare.
- Participantii sunt obligati sa respecte distanta sociala impusa de masurile anti Covid, sa poarte masti de protectie in timpul desfasurarii sedintelor foto si a analizei portofoliilor.

- Celor interesarti li se vor trimite TERMENII SI CONDITIILE- via email.

Orice intrebare suplimentara, poate fi adresata in scris la rubrica contact al site-ului BogArt Image. (http://bogdanbousca.finegallery.net/)

VA MULTUMESC!
© Bogdan Bousca - All rights reserved - Design Art Limited
Share this page on FacebookShare this page on TwitterShare this page on PinterestShare this page on LinkedInShare this page on TumblrShare this page on BufferShare this page on StumbleUponShare this page on RedditShare this page by E-mail